Briller

I dag er brillen blitt et moteplagg som også skal fremheve en stil. Den skal være med på å identifisere brukeren, og fortelle våre omgivelser hvem vi er.

Brilleinnfatninger blir i dag i større og større grad designet og produsert av de store motehusene. Forandringer i mote og brilletrender er sterkt knyttet sammen. Klær og briller skal sammen skape en helhet.

Briller er blitt en del av påkledningen og skal være med på å forsterke vår personlighet både til hverdag og fest.

Vi leverer også solbriller med eller uten styrke.

Vi har som mål å ha det nyeste av det nye tilpasset vår kundegruppes behov til en hver tid! Moter og trender skifter raskere enn noen gang. – Å følge brillemoten blir nok av de fleste oppfattet som mindre viktig, selv om brillen sitter «midt i ansiktet», og dermed er det første som gir beskjed om hvem vi er, og om hvordan vi ønsker å bli oppfattet.

De fleste av oss har nok fortsatt tradisjon for at briller først og fremst skal vare lenge!

Når man anskaffer briller skal man også tenke på hvilket materiale de er laget av. De fleste brilleinnfatninger som presenteres på markedet inneholder nikkel, og kan derfor gi nikkelallergi. Vi har stort utvalg av allergisikre brilleinnfatninger.

En fin brilleinnfatning kan lett «ødelegges» av et dårlig glassvalg. Våre medarbeidere er eksperter på glasstyper. De veileder deg slik at sluttresultatet blir best mulig, selv om du må ha sterke brilleglass.

Glassvalget kan ofte være helt avgjørende for at du skal bli fornøyd med resultatet.